måndag 24 oktober 2011

Radio Nowhere, 20 oktober

Josefine Larsson och Eddie Wheeler spred fred och kärlek i höstmörkret med tung-gung och tripp-pop från staden i Göteborg. Radio Nowhere bjöd den här gången på musikaliska verk från följande band och artister...



Band/Artist: Långfinger
Låt: Herbs in my garden

"Tre göörfräna pojkar från staden Göteborg som delar kärleken till svängig och tung boogie-woogierock från 70-talet. Det låter Captain Beyond och Status Que över det hela. Det är fräna riff som sätter sig och en rejäl jävlar anamma-attityd som allra, allra helst ska upplevas live."

Läs mer om Långfinger...
Myspace
Facebook
Spotify



Band/Artist: Alexander Ringbäck
Låt: Missisippi (din sorg och mina felsteg)

"Har tidigare spelat med bandet Blåhunden, men kör nu solo och har planer på att nästa år spela in en skiva. Men det kommer inte bara bli en skiva, utan tanken är att den även ska innehålla en bok med lite dikter, sångtexter och liknande. Influenser kommer från flera olika musikgenrer, t om Jazz och Gospel."

Läs mer om Alexander Ringbäck...
Myspace
Facebook



Band/Artist: Transwagon
Låt: Sugar-Kane

"Tung psykedelisk bluespunkrock. Transwagon är ett svårdefinierat band, men enligt Eddie Wheeler; "...ser en person som sitter och kör alldeles för fort i en cab genom Nevadaöknen, med en cigg i munnen och en öppnad Budwieser åkandes genom öknen samtidigt som solen håller på att gå ner."
Ja, kanske det?"

Läs mer om Transwagon...
Myspace
Facebook
Spotify



Band/Artist: Sparse
Låt: Indifinite Lies

"Spars är en relativ ny bekantskap här i Göteborg. En trio som består av Alexandra Wennersten på sång, Robert Lundgren på keyboard, bas och trummor och Henrik Thyselius på aukustisk gitarr. Det är sugande tripp-pop/aukustisk modern pop som gör en alldeles mör i kroppen."

Läs mer om Sparse...
Bandcamp
Facebook
Spotify


I studion hade vi två skönsjungande skönheter; Sea Lion och Daniella Kruth.
Vi snackade om att tävla i musik, Australien och kroppsdelar som står upp. Lyssna på intervjun och deras framträdande i radion!




Läs mer om Sea Lion på...
Myspace
Facebook


Läs mer om Daniella Kruth på...
Myspace
Facebook
Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar